#Omapiilopaikka

#Omapiilopaikka-kuvakisa

Kuvaa oma kesäinen piilopaikkasi, jaa otoksesi tunnuksella #omapiilopaikka ja voit voittaa mahtavia Piilopaikka-palkintoja!

Piilopaikka Bloggaajahaaste-äänestyksen säännöt

1. Järjestäjät

Oy Gustav Paulig Ab
Fazer Makeiset Oy
Arabia / Fiskars Home Oy Ab 
(Jäljempänä “Järjestäjät”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 2.6.2015 ja päättyy 31.7.2015.

4. Kuinka osallistua kilpailuun 

Äänestäminen ja arvontaan osallistuminen tapahtuu kampanjasivun Kattaushaaste-osion lomakkeen kautta osoitteessa omapiilopaikka.fi. Äänestääkseen ja osallistuakseen arvontaan osallistujan tulee lomakkeella valita suosikkikattauksensa, täyttää yhteystietonsa ja hyväksyä kilpailun säännöt.

5. Palkinnot ja ehdot 

Palkintona arvomme yhden Piilopaikka-kattauksen, joka sisältää:

  • 4 kpl Arabian Piilopaikka Metsä-mukia 0,4L
  • 4 kpl Arabian isoa matalaa Piilopaikka-lautasta 26 cm
  • 4 kpl Arabian Piilopaikka-kulhoa 16cm
  • 2 kpl Paulig Juhla Mokka -kahvirasioita (sis. 500 g Juhla Mokka suodatinkahvia ja bambuisen kahvimitan)
  • 1 kpl Paulig pressopannu
  • 5 kpl Fazer Aito Vanilja -keksipaketteja

Palkinnon arvo n. 320 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuaksesi kilpailuun sinun on oltava vähintään 16-vuotias. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittaja valitaan arvonnalla kaikkien osallistujien joukosta 15.8.2015 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta ja palkintojen luovuttamisesta henkilökohtaisesti. Palkinnot toimitetaan postiosoitteeseen Suomessa syyskuun 2015 loppuun mennessä.

Kaikki kilpailuun osallistuvat vapauttavat Järjestäjät ja kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjät ratkaisevat sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjillä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjät pidättävät itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

6. Henkilötietojen käsittely

Järjestäjät tallentavat lomakkeella kilpailuun osallistuneiden henkilötiedot. Osallistujien henkilötietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi.

7. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Arpajaisvero

Järjestäjät maksavat palkinnon arpajaisveron.

9. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com

Arabian kuluttajapalvelusta arkisin klo 10-15 puh. 0204 39 6300, kuluttajapalvelu.suomi@fiskars.com

Fazer kuluttajapalvelusta http://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/anna-palautetta-tai-kysy/palautelomake-makeiset-keksit-suklaa/ tai puhelimitse puh. 09-876 21 arkisin klo 9 - 11 ja 12 -15 välisenä aikana.